Vinyetes d'actualitat

Les vinyetes d'actualitat és el que més em motiva avui en dia perquè és el format més agrait de fer. Tot i que potser em costa pensar la idea i ser prou sintètic després tinc força facilitat per plasmar-ho en paper. En faig per al 'directe!cat', a'El Web Negre', a 'La punta del Triangle' (el suplement humorístic de 'El Triangle'), a 'La Quera', a 'Cartoon Movement' i al diari de la organització 'En lluita'.

Historietes

Les historietes em permeten tractar temes més a fons de com es pot fer a una vinyeta, són més laborioses de pensar i de fer però el resultat s'ho val. Faig historietes a la 'Directa' i a 'La Punta del Triangle'.

Il·lustració d'articles

Les il·lustracions d'articles et posen a prova perquè cal documentar-se però és divertit fer-ne perquè et pots centrar en el dibuix ja que la contextualització ja la fa el periodista de torn, és per això que la majoria de les meves il·lustracions d'articles no tenen bafarades de text, crec que no cal afegir més a l'article. Il·lustracions d'articles n'he fet a 'El Triangle' i a la 'Directa'.

© Carlos Villafranca 'Tres', 2013.